.

.

Linsoul TFZ No. 3 Üçüncü Nesil HiFi Kulak İçi Kulaklık Dinamik Sürücü IEM 2pin 0.78 mm Ayrılabilir Kablo ile (TFZ No. 3)

Linsoul TFZ No. 3 Üçüncü Nesil HiFi Kulak İçi Kulaklık Dinamik Sürücü IEM 2pin 0.78 mm Ayrılabilir Kablo ile (TFZ No. 3)

₺ 0.00

İşlenmemiş
Stokta

UZMAN TEKNİK YARDIM : Kurulum, bağlantı sorunları, sorun giderme ve daha pek çok konuda yardımcı olmak için 7/24 kullanılabilen gerçek uzmanlar. .Sınırlı No. 3 Sürümü.TFZ NO. 3 şimdi, 2020 VGP ödüllü sürücüleri, üst sınıf renkli ön panel ve optimize edilmiş ses ile birlikte benimseyen yepyeni sınırlı siyah-altın versiyonunu piyasaya sürdü quality.It lüks ve zarif hissediyor.3. Nesil Dinamik Sürücü.Elmas Sürücüsü.Bu model elmas diyafram boynuzuna sahiptir.Elmas sürücü oldukça güçlü bir itici güç var ve yüksek sesle ve net yüksek tonlar gösteren iki yüksek performanslı neodim mıknatıslar, manyetik maç için bilimi kullanır.Buna ek olarak, çift-odası boynuz yapısı orta ve düşük frekans yanıtı artırabilir, ve geniş bir ses alanı ve hafif müzik farklılıkları yansıtabilir.Çift Ses Bobinleri ve Elmas Diyafram Malzemesi.Çift ses bobinlerine sahip özel olarak tasarlanmış sürücünün itilmesi daha kolaydır ve yüksek frekansı daha hassas ve şeffaf hale getirmek için tel çapı daha ince ve ara frekansı daha kalın hale getirebilir.Elmas diyafram, sürücü sürüşü sırasında oluşan harmonik dalgayı etkili bir şekilde bastırabilen ve bozulmayı azaltabilen ve yüksek frekanslı süneklik ve inceliğin yanı sıra ses kalınlığını ve netliğini artırabilen çok iyi bir sertliğe sahiptir.Ergonomik Tasarım ve Çıkarılabilir Kablo.Bir CIEM gibi şekillendirilmiş olan bu kulaklık, rahat ve rahat bir uyum sağlar. ear.It ayrıca kolay kablo değişimi için üretilmiş 0,78 milimetrelik iki pinli konektör ile birlikte gelir.Anahtar noktalar Çift manyetizma, çift boşluk, çift ses bobini.Elmas diyafram, Tesla manyetik grubu.Gerçek sahneden daha canlı.Yüksek kalitenin bir alışkanlık olmasına izin verin, TFZ çok endişeli.Her şarkı bir ruh hali içerir, TFZ No. 3 onu bulmanıza yardımcı olur.Süper yüksek kaliteli, sıcak dinleme var, ayrıca bir masal resmi var.Kaplama kablo pakette Ne 40000 Hz Empedans : 20ohm Hassasiyet : elde etmesini Kablo malzeme : 54 mm sökülebilir Gümüş Biz N50 Diyafram : Elmas diyafram Frekans aralığı : 5 Hz şartname Sürücü : 11.4 mm Çift manyetizma, çift boşluk, çift ses bobini ,tesla manyetik grubu Manyetizma malzeme : - -? -TFZ NO.3-Kese -6 çift silikon kulaklık ucu.

Anahtar Özellikler

Sen de olabilir