.

.

CEUGS 100 W LED Mısır Ampul, 1000 W Eşdeğer E27/E40 3000 K/6000 K Olmayan Dim LED stüdyo ampul Lamba için Garaj Depo Fabrika

CEUGS 100 W LED Mısır Ampul, 1000 W Eşdeğer E27/E40 3000 K/6000 K Olmayan Dim LED stüdyo ampul Lamba için Garaj Depo Fabrika

₺ 231.98

İşlenmemiş
Stokta

[Süper ampul]TOP rated 100 W Süper Parlak Mısır LED Ampul LED cips PC elmas abajur tarafından korunmaktadır.Profesyonel Sağlam ve dayanıklı.Ayrıca, E27 / E40 led ampul yaklaşık 23 yıl olan 50.000 saatlik bir ömre sahiptir! (6 saat/gün). [Göz koruması] Sabit akım ve titreşimsiz led ışık, ultraviyole ve kızılötesi ışık yok, ışık yumuşak ve göz kamaştırıcı değil, sizin ve ailenizin gözlerini koruyor. [Yaygın olarak uygulanabilir]yeterli aydınlatma nerede ihtiyaç duyulursa ikimiz de düzenli ve büyük Moğol vida-baz armatürleri, yaygın usedhome,garaj,Bodrum,depo,ahır,garaj,süpermarket,ofis,otopark,benzin istasyonu,showroom,spor salonu uygun. ★Ürün özellikleri : - Farklı senaryolarda ihtiyaçlarınızı karşılamak için iki açık renk mevcuttur.-Geniş aydınlatma açısı, 360 ° aydınlatma, köşenin her santimini aydınlatır.- Sağlıklı aydınlatma, CRI80+, titreşimsiz sabit akım aydınlatması, göz sağlığını korur.- Isıyı dağıtmak, lamba boncuklarının ısısını hızlı bir şekilde aktarmak ve lamba boncuklarının ömrünü uzatmak için dahili fan.- PC yüksek ışık geçirgenliği maskesi, %99 ışık geçirgenliği, daha parlak ışık.Oo farklı ölçüm araçları Nedeniyle LEDLight renk : sıcak beyaz ışık/parlak beyaz ışık, oo E27 Power kaynağı modu : lamba tutucu güç supply Light kaynak : lütfen 1 ölçüm sapması-3mm izin Alüminyum + lamba boncuk + PC material Specification LED 365. ürün parametreleri : Ürün Adı : LED Mısır bulb Material : : .Eğer düzgün yükleyemiyor, lütfen hemen bizi arayın.★Farklı ekranlar ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!★Ürünü aldığınızda ancak memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin, size iade ve değişim hizmetleri sağlayabiliriz.

Anahtar Özellikler

Power supply mode:
lamp holder power supply
Light source:
LED
Light color:
warm white light/bright white light
★Due to different measurement tools, please allow a measurement deviation of 1-3mm. :
★If you cannot install it correctly, please contact us immediately. :
★Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture. Thanks! :
★When you receive the product but are not satisfied, please contact us, we can provide you with return and exchange services. :

Sen de olabilir