.

.

UXZDX CUJUX Mücevher Kutusu ve Takı Organizatör İzle Depolama Takı Organizatör Aynalı Saklama Kutusu Hediye (Renk: Siyah)

UXZDX CUJUX Mücevher Kutusu ve Takı Organizatör İzle Depolama Takı Organizatör Aynalı Saklama Kutusu Hediye (Renk: Siyah)

₺ 0.00

İşlenmemiş
Stokta

Different Farklı ihtiyaçları karşılamak için çift katmanlı geniş alan, saatler, kolyeler, kesikler, küpeler, bilezikler, bilezikler saklanabilir, dış çekmece tasarımı, kullanışlı ve pratik. ◆ Özgün tasarım, büyük kapasiteli, zarif ve cömert, güzel şekil bir zorunluluktur, mükemmel işçilik temeldir, çevre dostu malzeme sadece güzellik değil, aynı zamanda hayat güneş ışığıyla doludur. ♦ Zarif U tarafı, yam donanımı, midilli tasarımı, narin ve zengin deri, anahtar tasarımlı, depolamayı daha güvenli hale getirir. ♦ Uzun akın bezi, yumuşak ve uysal, yumuşak ve rahat, hassas dokunuş, uzun akın bezi, sürtünmeyi etkili bir şekilde azaltır. ✔ Çok Yönlü Organizatör-Kıyafetlerinizi, battaniyelerinizi, kitaplarınızı, oyuncaklarınızı ve her türlü sanat ve zanaat malzemenizi saklamak için tasarlanan bu saklama kutusu seti, farklı depolama ihtiyaçlarınızı zahmetsizce karşılayabilir ve herhangi bir alanı anında temizleyebilir. Ürün renk : Siyah Ürün Adı : Takı Box Product stil : square Use durumlar : ev, makyaj shop Product malzeme : aşınmaya dayanıklı yarı-dairesel takı box Product özellikleri : zarif, çevre dostu, doğal, generous2.Izin lütfen biraz manuel ölçüm nedeniyle farklılık.

Anahtar Özellikler

Sen de olabilir