.

.

4 adet Duvar Montaj Tutucu Cam Spacer Tutucu Vida Çivi Reklam Işareti Çivi Paslanmaz Çelik Asılı Akrilik Çerçeve (1950mm)

4 adet Duvar Montaj Tutucu Cam Spacer Tutucu Vida Çivi Reklam Işareti Çivi Paslanmaz Çelik Asılı Akrilik Çerçeve (1950mm)

₺ 0.00

İşlenmemiş
Stokta

[Geniş Uygulama] : Bu paslanmaz çelik damla önleyici vida, cam reklam panellerini, mağaza tabelalarını, aynaları, ekranları vb.Sabitlemek ve desteklemek için yaygın olarak kullanılır. [Ürün Performansı] : Bu paslanmaz çelik düşme önleyici vida, sabit sabitleme ve daha uzun servis ömrü sağlayabilen yüksek hassasiyetli dişleri benimser. [Malzeme] : Bu paslanmaz çelik damlamayan vida, yüksek mukavemetli, pas ve korozyona sahip yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edilmiştir. [Kauçuk Tampon Halkası] : Bu paslanmaz çelik düşme önleyici vidanın her cıvatası, titreşimi önlemek için bir tampon kauçuk halka ile donatılmıştır. [Kullanımı kolay] : Bu paslanmaz çelik anti-off vida, kullanımı kolay kendinden kılavuzlu vidalarla donatılmıştır.Şartname : Malzeme : paslanmaz çelik Wright : 104-118g / 3.7-4.2 oz Boyut (çap * uzunluk) : 19 * 40mm / 0.7 * 1.6 in; 19 * 50mm / 0.7 * 2in; 19 * 60mm / 0.7 * 2.4 in (isteğe bağlı) Kullanım yöntemi : 1. 2 Sabit konumda delik açmak için çekiçli matkap kullanın. Uygun bir genleşme tapası veya tahta tapası seçin ve delinmiş deliğe yerleştirin 3. Reklam çivisini kendinden kılavuzlu çivilerle duvara sabitlemeden önce dekoratif kapağı sökün4.Reklam tabelasının boyutuna, gözenek boyutuna ve ağırlığına bağlı olarak, reklam çivisini sabitlemek için özel kendinden kılavuzlu çiviyi kullanın (Kendinden kılavuzlu çivinin uzunluğunu, çapını ve boyutunu göz önünde bulundurmanız gerekir.) Paket Listesi : 4 cam tutucu pimleri 4 x Kendinden Dokunarak Vidalar.

Anahtar Özellikler

Material:
stainless steel
Wright:
104-118g / 3.7-4.2oz
Size (diameter * length):
19 * 40mm / 0.7 * 1.6in; 19 * 50mm / 0.7 * 2in; 19 * 60mm / 0.7 * 2.4in (optional)
Method of use:
1. Use a hammer drill to drill holes in a fixed position :
2. Select a suitable expansion plug or wooden plug and insert it into the drilled hole :
3. Unscrew the decorative cap before fixing the advertising nail to the wall with self-tapping nails :
4.Depending on the size, pore size and weight of the advertising sign, use the special self-tapping nail to fix the advertising nail (You need to consider the length, diameter and size of the self-tapping nail.) :
Package List:
4 glass holder pins :
4 x Self Tapping Screws :

Sen de olabilir