.

.

Dolap kulpu, dolap Kapı Topuzu, Zarif Parlak Renk Zarif Pratik 4 adet / takım Dolapları için TV Dolapları(1210 Hala Parlak Çim)

Dolap kulpu, dolap Kapı Topuzu, Zarif Parlak Renk Zarif Pratik 4 adet / takım Dolapları için TV Dolapları(1210 Hala Parlak Çim)

₺ 0.00

İşlenmemiş
Stokta

Parlak renk, ferahlatıcı pastoral tarzı modelleme, zarif ve zarif, güzel ve pratik.Kapı kollarının birden fazla rengi isteğe bağlıdır, tercihinize göre seçebilirsiniz.Mükemmel işçilik, geniş uygulama yelpazesi, mükemmel ev donanımı fitting.It TV dolapları, dolaplar, başucu dolapları, dolaplar, ayakkabı dolapları, mücevher dolapları, ofis dolapları, dosya dolapları ve çekmece dolapları gibi ev veya ofis dolaplarının kapılarında kullanılabilir.Bir dizi aksesuar ile donatılmış, kabine kurulumu kolay, size kolaylık getirmek.Özellik : 1. Parlak renk, ferahlatıcı pastoral tarzı modelleme, zarif ve zarif, güzel ve pratik.2. Bir dizi aksesuar ile donatılmış, kabine kurulumu kolay, size kolaylık getirmek.3. Mükemmel işçilik, geniş uygulama yelpazesi, mükemmel ev donanım uydurma.4. Kapı kollarının birden fazla rengi isteğe bağlıdır, tercihinize göre seçebilirsiniz.5. TV dolapları, dolaplar, başucu dolapları, dolaplar, ayakkabı dolapları, mücevher dolapları, ofis dolapları, dosya dolapları ve çekmece dolapları gibi ev veya ofis dolaplarının kapılarında kullanılabilir.Spec : Durum : %100 % Yenİöğe Tipi : Dolap Kapı düğmesimalzeme : seramikürün Boyutu : Yaklaşık. 4x4x2.5 cm / 1. 6x1. 6x1 Uygulama kapsamı : TV dolapları, dolaplar, başucu dolapları, dolaplar, ayakkabı dolapları, mücevher dolapları, ofis dolapları, dosya dolapları ve çekmece dolapları gibi ev veya ofis dolaplarının kapılarında kullanılabilir.Paket listesi : 4 x Kapı Düğmesi4 x Conta4 x Somun4 x Vida4 x Taba Notice : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Anahtar Özellikler

Sen de olabilir